Prima pagină > Ştiri > Şoc în Patriarhia Ierusalimului. Extremişti au distrus cruci şi icoane în Mănăstirea Sfântului Ioan Botezătorul

Şoc în Patriarhia Ierusalimului. Extremişti au distrus cruci şi icoane în Mănăstirea Sfântului Ioan Botezătorul

Şoc în Patriarhia Ierusalimului

Extremişti au distrus cruci în Mănăstirea Sfântului Ioan Botezătorul 

13 decembrie 2011  

de Maria Iahnaki,
de pe www.briefingnews.gr

Prin momente tragice trece Patriarhia Ierusalimului în ultimele ore. De ieri seară, 13 extremişti evrei au intrat în Mănăstirea Sfântului Ioan Botezătorul de la râul Iordan (care se găseşte în Ierihon) şi au distrus icoane şi cruci. 

Au profanat tot ce au găsit în faţa lor, ceea ce a avut ca urmare înştiinţarea autorităţilor, care s-au deplasat la faţa locului pentru a evalua daunele. Acolo a ajuns imediat şi Patriarhul Ierusalimului, k.k. Theofilos, împreună cu Mitropolitul Isihie de Kapitoliada şi însoţitorii săi. Imediat după aceea a sosit şi consulul grec pentru a vedea drapelul grecesc ars, iar icoanele şi crucile distruse.

Pentru a citi ştirea completă şi a vedea imagini apăsaţi aici. Citiţi despre atacul asupra Mănăstirii Avvei Gherasim aici.

(traducere: Frăţia Ortodoxă Misionară „Sfintele Marta şi Maria”, sursa: http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=7766)

Categorii:Ştiri
  1. stef
    decembrie 16, 2011 la 11:58 am

    Extremistii astia au sustinerea guvernului- e clar -Astia sunt mai rai ca tiganii

  2. dumitru pacatosul si nevrednicul
    decembrie 20, 2011 la 2:04 am

    Nu uita crestine ca ,tiganii sant oamenii de gainarii ,atunci cand legea lucreaza DREPT , DAR NU uita ca ,niciodata nu au incercat sa se apropie un nr. vizibil catre DUMNEZEU .NU uita ca ,nici nu sant scoliti ?, DAR acesti evrei extremisti fiind si scoliti , s/au nu extremisti ,care asteapta un alt MESIA ,unul cu costum si diamante in jurul gatului ., sant de nedescris si de neschimbat in acesti 2000 de ani . Culmea ca ,la ei se fac trei minuni in fiecare AN ; de SF. Paste /LUMINA / , in aug. pe Muntele Tabor cobooara un nor care se poate pipaii /schimbarea la fata parca ? / si a treia de SF. BOBOTEAZA , /cursul apei merge invers catre amonte ./ .Sant cu o URA foarte imensa pe toti crestinii si in special pe ortodocsi .
    Domnul sai lumineze cand vrea EL .si cum vrea EL AMIN ! .

  3. decembrie 20, 2011 la 4:36 pm

    si care e problema ? asta inseamna ca nu se vor putea fi mantui?

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu