Prima pagină > Diverse, PATRIARHIA MOSCOVEI > Ucraina. Proiectul de lege privind interzicerea propagandei homosexualității a fost înaintat în Rada Supremă(Parlament)

Ucraina. Proiectul de lege privind interzicerea propagandei homosexualității a fost înaintat în Rada Supremă(Parlament)

Ucraina. Proiectul de lege privind interzicerea propagandei homosexualității a fost înaintat în Rada Supremă(Parlament)

Deputatul Ucrainei din partea Partidului Regiunilor Vadim Kolesnichenko a  înregistrat în Parlament legea care propune introducerea amenzilor administrative și sancțiuni penale pentru propaganda homosexualității în rândul minorilor, anunță Interfax-religia ca trimitere la site-ul Radei Supreme.

Adoptarea acestei legi va permite, mai întâi de toate, crearea condiţiilor pentru educaţie copiilor în spiritul de slujire al tradiţiilor și culturii ucrainene, şi, cel mai important, promovarea unei sănătăți mintale, morale, spirituale şi fizice a copiilor, care va ajuta la depăşirea crizei demografice” a subliniat Kolesnichenko.

După cum se menționează în fișele de lămurire la proiectul de lege, propaganda homosexualității afectează negativ dezvoltarea fizică, intelectuală, psihică, spirituală și morală a copiilor. Autorul propune să fie introdusă pedeapsa pentru propaganda  homosexualității și să fie completat codul penal cu un nou articol, conform căruia repetata propagandă deliberată a homosexualității în decursul aceluiași an va duce la pedeapsa cu arestul condiționat pe o perioadă de 3 ani sau privarea de libertate pe un termen de la 3 la 5 ani.

Propaganda homosexuală în proiectul de lege este numită: „activitate care are misiunea sau/și exprimată, într-o răspândire intenționată a oricărei informații pozitive despre homosexualitate, care ar putea dăuna sănătății fizice și mintale a copilului, dezvoltării sale morale și spirituale, inclusiv formând copilului concepții greșite despre valoarea socială a relațiilor tradiționale și netradiționale de familie, și pe viitor influențându-l în alegerea orientării sale sexuale”.

***

O lege similară a fost aprobat în luna martie a acestui an în Sankt-Petersburg.  Şi în luna mai prima pedeapsa a fost eliberat pe numele fondatorului organizaţie, care protejează drepturile minorităților sexuale, Nikolai Alekseiev.

http://www.pravoslavie.ua      via http://ortodoxia.md  

traducere
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: