Prima pagină > Ştiri > Mitropolia Munteniei si Dobrogei cere Primariei Capitalei inlocuirea capacelor cu stema Bucurestiului deoarece pe aceasta se afla crucea si oamenii „o calca in picioare”

Mitropolia Munteniei si Dobrogei cere Primariei Capitalei inlocuirea capacelor cu stema Bucurestiului deoarece pe aceasta se afla crucea si oamenii „o calca in picioare”

Mitropolia Munteniei si Dobrogei cere Primariei Capitalei inlocuirea capacelor cu stema Bucurestiului deoarece pe aceasta se afla crucea si oamenii „o calca in picioare”

.

.

Mitropolia Munteniei si Dobrogei cere municipalitatii inlocuirea capacelor cu stema Bucurestiului cu altele pe care sa nu fie reprezentata Crucea. Pe stema Capitalei apare de doua ori crucea, o data in gura acvilei, iar a doua oara in mana Sf. Dimitrie. Potrivit publicatiei b365, vicarul preot Ioan Iordache a solicitat acest lucru municipalitatii deoarece considera ca imprimarea stemei pe capacele de canalizare permite ca mii de bucuresteni sa calce in picioare zilnic Sfanta Cruce.

Solicitarea Mitropoliei Munteniei si Dobrogei a fost luata in discutie in cadrul Consiliului Stiintific Consultativ din cadrul Administratiei Monumentelor si Patrimoniului Turistic. Membrii Consiliului vor cere Directiei Utilitati din cadrul Primariei Capitalei sa nu mai permita pe viitor fabricarea unor capace pe care sa se regaseasca Sf. Cruce, cele montate deja ramanand insa la locul lor.

Sursa: Hotnews.ro

Categorii:Ştiri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: