Prima pagină > Mari duhovnici > MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU: „SIONIŞTII PREGĂTESC DRUMUL PENTRU VENIREA LUI ANTIHRIST!” (VIDEO, GREEK). (UPDATE – TRADUCEREA INTEGRALĂ)

MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU: „SIONIŞTII PREGĂTESC DRUMUL PENTRU VENIREA LUI ANTIHRIST!” (VIDEO, GREEK). (UPDATE – TRADUCEREA INTEGRALĂ)

VLĂDICA SERAFIM VORBEŞTE INIMILOR NOASTRE

PAPADIMOS ŞI PAPANDREOU – UNELTE ALE CLUBULUI BILDEMBERG ŞI ALE DICTATURII MONDIALE

Stefanos Hios – jurnalist:  Consideraţi că cei doi oameni politici [dl Lukas Papadimos şi dl Ghiorgos Papandreou] – unul este bancher, iar celălalt este politician – fac parte din acest circuit?

Mitropolitul Serafim: Da, din cunoscuta supralojă Bildemberg, care acţionează chipurile ca un think-tank[1] în cadrul căreia toţi aceştia au participat  de-a lungul vremurilor ca şi cadre de elită. Prin urmare se lucrează la guvernarea mondială, la religia mondială, care – fără îndoială – nu va fi nimic altceva decât luciferismul şi pregătesc drumul pentru venirea aşa-numitului Antihrist – oricât de mult s-ar percepe acest lucru drept caraghios şi de roman –  şi vreau să adaug aici ceva, deoarece am fost calomniat că chipurile sunt antisemit. Nu sunt antisemit, domnule Hios. Încerc să fiu antisemit, pentru că oricine colaborează cu sionismul colaborează cu Antihrist, colaborează cu Lucifer, colaborează cu cu înrobirea libertăţii şi identităţii persoanei umane.

Stefanos Hios – jurnalist:  – Poporul însă ce face?

Mitropolitul Serafim: – Poporul doarme. Poporul este luat de valul directivelor papagalilor din mass-media, iar şefii de canale, în majoritatea lor, sunt antreprenori, iar antreprizele se oferă numai servililor .

POPORUL SĂ FIE ATENT PE CINE VA VOTA

Stefanos Hios – jurnalist: Ce înseamnă votul cetăţeanului elin pentru ţară la viitoarele alegeri?

Mitropolitul Serafim: În acest moment critic va trebui să alegem persoane, care să fie demne  – să nu fie aservite internaţionalismului, să nu fie oameni vicleni, desfrânaţi, marionete ale new-age, care să-şi vândă sufletul lor şi sufletul poporului lor pentru un blid de linte, pentru că trăim în momente tragice.

MERKEL, ESTE URMAŞA NAZIŞTILOR

Stefanos Hios – jurnalist: Să comentaţi – desigur dacă doriţi – personalitatea care conduce în acest moment destinul european [Angela Merkel].

Mitropolitul Serafim: Din cuvintele şi acţiunile ei întrezăresc că [Angela Merkel] este o persoană, care încearcă  să readucă la viaţă modelele naziste sub o altă formă, aparent democratică, încearcă să redreseze consecinţele – defavorabile pentru economie, ale celui dintâi şi ale celui de-al doilea Război Mondial. Doamna Merkel este un lider dur al poporului german şi încearcă prin această duritate să supună întregul continent european.


[1] Think tank este un termen ce caracterizează o asociație sau o organizație de persoane specializate sau chiar o singură persoană competentă care oferă, de regulă gratuit, informații necesare pentru a crea, amplifica, diminua, înlătura, organiza sau optimiza un anume compartiment funcțional al societății, așa cum ar fi optimizarea structurii militare, economice, politice, culturale la nivel local, regional, statal, continental sau chiar la nivel global.

În multe țări există organizații cu asemenea rol de consiliere bine dirijată care își oferă cunoștințele și experiența, pentru a ajuta diferite intreprinderi sau structuri sociale cu roluri determinate să își definească mai bine scopurile, să își sporească mijloacele de acțiune, să își reorienteze sau reformuleze strategiile și forțele disponibile, pentru a rezolva mai bine diferite probleme de limitare sau reorientare a producției, de conducere, de sporire a potențialului militar în diferite direcții, de înarmare, de dezarmare, de protecție a mediului, de control al opiniei publice, de liberalizare a acțiunii sau de restrângere a diferitelor libertăți, sociale, economice, etc.

Există critici, așa cum ar fi Ralph Nader, care afirmă că orice entitate de tip think tank nu este neutră și non-partizană, ci dimpotrivă, fiecare organizație de tip think tank este partizană într-un fel sau altul, gradul de partizanat diferind de la caz la caz. (sursa notei: http://ro.wikipedia.org/wiki/Think_tank)

POLITICIENII: DEZGUSTĂTORI, VICLENI ŞI PAPAGALI AI NEMŢILOR

 

Stefanos Hios – jurnalist: Există politicieni elini care dialoghează cu ea şi-şi pleacă şi genunchiul…

Mitropolitul Serafim: Care din aceştia cutează  – o să vă spun – care din aceştia cutează să deschidă subiectul despăgubirilor de război? Care dintre ei îndrăzneşte să-l arunce în închisoare şi să-l aresteze preventiv pe domnul Hristoforakos, care a fost trimis în Germania, domnule Hios? Vă amintiţi zâmbetul lui ironic când ieşea din clădirea a 16-a a Facultăţii de Cadeţi [Instanţe], cum se uita cu ironie? Pentru că ştia ce protectori are. Pe doamna Merkel, cu siguranţă. Pentru că Siemens-ul, compania de stat, care a prostituat viaţa politică a Eladei prin mizele tragice şi prin crimele tragice de furt din banul public, este o operă a statului german.

Stefanos Hios – jurnalist:  Şi să nu uităm cine a fost tatăl domnului Hristoforakos (a fost cadru al juntei).

Mitropolitul Serafim: Şi să nu uităm că domnul Hristoforakos a fost trimis în Germania în vremea guvernării Partidului Noua Democraţie. De ce? Ca să fie protejat domnul Tsoukatos? Singurul care a mărturisit până atunci că a primit un bonus pentru partidul său a fost domnul Tsoukatos, renumitul „general” al domnului Simiti. Altul n-a mărturisit. Apoi au  apărut domnul Rokos, domnul Mantelis şi ceilalţi. Aşadar, de ce Noua Democraţie l-a trimis pe domnul Hristoforakos în Germania? Mă întreb. N-ar trebui ca şi voi, ca şi cei care ne ascultă să vă întrebaţi? [revenire în studioul emisiunii]

          Am declarat public şi o repet cu tot sufletul că încercările Ministrului de Justiţie, respectabilul domn Miltiadis Papaioannou, de a fixa plafon comercianţilor de droguri şi de a spune că până la 50.000 de euro nu există comerţ, dar de la 50.001 euro este comerţ, nu altceva ar trebui să ne provoace decât ilaritate şi frică. Pentru că, credeţi că vânzarea unui kilogram de cocaină sau a două kilograme de heroină sau a patru kilograme de canabis indian nu constituie comerţ? După logica domnului ministru nu constituie comerţ!

Stefanos Hios – jurnalist:  De ce face asta?

Mitropolitul Serafim: Este un subiect asupra căruia ar trebui să fie întrebat el însuşi. Dar voi spune şi altceva. Şi legea pe care o propune – şi care,  din fericire, a fost îngheţată – despre abordarea xenofobiei, aşa cum o numeşte, şi a rasismului, realităţi care nu s-au infiltrat niciodată în sufletul elin. Noi, elinii, suntem întotdeauna deschişi faţă de ceea ce este străin şi braţele noastre întotdeauna sunt deschise oricărui om prigonit şi îndurerat. Dar nu este cu putinţă să primim vinderea şi trădarea drepturilor patriei noastre. Cum este cu putinţă, domnule Hios, ca 17 afgani îmbrăcaţi în zdrenţe să închirieze un Learjet [un tip de avion de dimensiuni mai mici, folosit, de regulă, ca avion particular] din Smirna în schimbul a 17.000 de euro şi să ajungă în Kavvala ca, chipurile, turişti din Elveţia? Cine este cel care a finanţat 17 oameni sărmani să vină în Elada? Vă daţi seama, deci, că lucrurile nu sunt aşa cum par.

          Şi aş vrea să spun şi altceva: Domnul Papaioannou reconstruieşte şi el – ca şi domnul Kastanidis, care deja şi-a primit răsplata, a fost şters din PASOK chiar de preşedintele pe care îl apăra până la moarte, nu? – cealaltă orientare genitală, pe care o denumesc altă orientare sexuală (cuplurile de homosexuali). Desigur, nu este ciudat, de vreme ce Ministrul Muncii, printr-o circulară a sa, pe care a publicat-o în Cotidianul Guvernului, ΦΕΚ, a împărţit pensii de handicap pedofililor, criminalilor de orice natură din jurul instinctului genital.    

          Aşadar, acestea trebuie să le aibă în vedere poporul nostru, aşa cum trebuie să aibă în vedere că astăzi se ridică din nou ideologia ateismului din secolul XIX de către aşa-numita Stângă; că astăzi trăim după „calendarul vechi” al lui Stalin şi al lui Lenin, după câţiva admiratori, adepţi înflăcăraţi ai acestora, şi se consideră drum bătătorit calea eşuată a aşa-numitului materialism istoric şi a aşa-numitului socialism existenţialist şi e promovată ca, chipurile, ieşire din impasul ţării noastre. Din punct de vedere istoric sunt lucruri şi reţete eşuate şi nu pot fi luate ca modele de urmat pentru poporul nostru. I-aş caracteriza însă ca duşmani ai adevărului, pentru că nu pot să înţeleagă ceea ce este de la sine înţeles: că de la om trei lucruri nu poţi să dezrădăcinezi, domnule Hios, aşa cum spunea renumitul teoretician Lunacearski: Nu poţi să dezrădăcinezi patosul libertăţii, proprietatea şi tendinţa metafizică. Omul, care este dezbrăcat de elementul metafizic al existenţei lui, este un castrat, este un om fără cămin, un vagabond, şi este uşor de înduplecat să facă orice fel de crimă. Şi de ce să nu fie? Aşa cum zice KKE [Partidul Comunist Grec] şi SYNASPISMOS [Coaliţia], domnul Tsipras, să murim şi să dispărem în 10-20 de ani, de aceea şi propun modelul ateismului, atunci de ce să fiu drept şi moral? Va trebui să-mi satisfac plăcerile în orice orificiu al trupului. Va trebui să fur tot ce pot. Va trebui să devin o junglă. Aşadar, pe toate acestea le subestimează, le subjugă şi cred că în felul acesta vom construi o lume mai bună! Au construit-o [cea mai bună lume comunistă – n.tr.] în Rusia, în România, în Bulgaria şi acum continuă, din nefericire, în Coreea de Nord, unde lumea a ieşit pe drumuri, în zăpadă, să-l plângă pe faimosul conducător. Cine n-a plâns mult a intrat 6 luni la şcoala de corecţie. Aceste modele vor să ni le aducă în Elada aceşti domni [ai partidelor de stânga]. Şi de aceea zic că poporul trebuie să se gândească la asta. Desigur, oamenii care şi-au pierdut serviciile lor, oamenii care sunt şomeri, oamenii cărora li s-a tăiat pensia, salariul, care nu pot să-şi cumpere medicamentele, au o mânie justă, care se accentuează, promovând astfel de ideologii. Şi acesta este un mare pericol pentru ţara noastră [se referă la faptul că sărăcia poate să întoarcă lumea către partidele comuniste care, chipurile, vor aduce egalitatea şi bunăstarea poporului! – n.tr.]. Din acest motiv, zic şi repet cu asprime că noi, elinii, trebuie să ne gândim foarte serios la ce fel de oameni vom alege ca persoane pentru a se încadra noul Parlament unicameral. Pentru că noi vom fi responsabili pentru tot ce se va întâmpla după aceea.

Traducere: Frăţia Ortodoxă Misionară „Sfântul Marcu al Efesului”

 


«Επειδή έχω συκοφαντηθεί ως αντισημίτης, θέλω να πω ότι δεν είμαι αντισημίτης, αλλά προσπαθώ να είμαι αντισιωνιστής. Όποιος συμπλέει με τον σιωνισμό, συμπλέει με τον αντίχριστο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μακελειό» και τον Δημοσιογράφο Στέφανο Χίο.

 

Σε άλλο σημείο ο δυναμικός Ιεράρχης, τόνισε: «Σ’ αυτή την κρίσιμη ώρα θα πρέπει να εκλεγούν πρόσωπα, τα οποία θα είναι αγέρωχα, όχι υποκείμενα του διεθνισμού και φερέφωνα της νέας εποχής».

 

Categorii:Mari duhovnici
  1. Crenguta
    februarie 21, 2012 la 9:56 pm

    Despre viaţă şi „Marea Trecere”

    „Greşeala omului este de a se afla într-o
    goană nebună după fericire.”(Gracian)

    Moartea ne sperie pentru că aşa ne este prezentată. Mulţi o percepem ca pe o arătare îmbrăcată cu o pelerină neagră şi cu o coasă în mână. Omul are mereu nevoie de o reprezentare reală pentru că una dintre marile probleme pe care le avem este curiozitatea şi atunci când se împleteşte curiozitatea cu imaginaţia se nasc astfel de reprezentări.
    Însă în problema morţii intervine o mare întrebare: A fost omul făcut să moară, sau nu? Dacă ne uităm puţin în urmă şi căutăm răspunsul în Biblie aflăm că Dumnezeu i-a creat pe Adam şi Eva veşnici. Dar toate acestea s-au schimbat tot în momentul în care curiozitatea şi-a făcut apariţia. Din curiozitate Eva a încălcat SINGURA poruncă. Însă cum nimic nu se face fără îngăduinţă de la Dumnezeu şi asta a fost parte, poate, din planul Său.
    Moartea vine ca un inevitabil în vieţile noastre. Spunem că mereu ne ia pe nepregătite şi că vine în cele mai nedorite momente. Cu toate astea, când cineva moare este prilej bun de a ne reaminti că viaţa pe pământ nu este infinită. Acest „fenomen” de fapt nu există. Aşa cum afirma şi Blaga, moartea este o „Mare trecere” spre viaţa cea fără de sfârşit. Hai să ne comparăm puţin cu fluturii. Ce sunt ei la început? Viermi. Viermi de care ne ferim cu toţii. Îşi consumă şi ei viaţa cum pot. Ba pe câte o frunză, ba pe un fir de iarbă, dar mereu feriţi de ochii noştri. După care vine un moment în care se retrag pentru o perioadă. Se ascund în „sicriele” lor şi aşteaptă marea transformare. Când numărul de zile s-a împlinit, ies din conii aceia nişte fluturi superbi, care zboară şi se plimbă prin faţa noastră, etalându-şi aripile colorate şi voioşia zborului, a libertăţii. Aşa suntem şi noi, ne dezbrăcăm sufletele de haina aceasta a putreziciunii şi ne înălţăm frumoşi spre continuarea vieţii.
    Viaţa este un păcat. Noi suntem rodul păcatului şi avem şansa să ne detaşăm de el sau să îl contopim cu noi. Viaţa este o ispită. Avem marea şansă de a dispune de raţiune şi astfel putem alege dintre bine şi rău (dar cum facem să stabilim ce e bine şi ce e rău? Pentru că există posibilitatea ca ceva bun pentru noi să fie ceva râu pentru alţii). Viaţa este un dar de care trebuie să ne bucurăm în fiecare clipă şi pe care trebuie să-l fuctificăm, să-l şlefuim aşa cum un scupltor îşi definitivează opera (trebuie să credem că sculptorul nu sculptează defapt, el doar înlătura cochilia şi aduce la lumină frumuseţea ascunsă ) aşa şi noi trebuie să percepem viaţa. Viaţa este iubire. Iubire caldă, curată, pură, pe care trebuie să o învăţăm de la izvoarele munţilor care îşi fac loc printre rocile şi pietrele stâncilor, curăţând întrutotul locul prin care trece. Viaţa este un vis care poate fi coşmar sau nu. Viaţa este trudă, dar rămâne la latitudinea noastră cum ne facem această trudă mai frumoasă.
    Să nu ne gândim la moarte este un mod de a refuza o parte indispensabilă vieţii. Ea face parte din ciclul acesta uman şi trebuie să o percepem ca pe o adoua şansă, o continuare mai frumoasă şi mai interesantă a ceea ce ni s-a descoperit până acum. După cum bine ştim, moartea este un subiect cercetat şi interesant pentru noi încă din antichitate. Strămoşii noştri daci se credeau nemuritori. Pentru ei moartea nu era decât o cale de a merge la zeul lor suprem, Zamolxes, zeul subpământean al vegetaţiei şi al fertilităţii. De aceea, moartea unui dac însemna pentru ei un prilej de bucurie, o sărbătoare. Aşa că hai să luăm exemplu de la ei şi să ne trăim viaţa cu demnitate lăsând frica morţii la o parte.
    (Alexandru Stan)

  2. Crenguta
    februarie 21, 2012 la 10:00 pm

    CUVINTELE SUNT CĂRĂRILE FAPTELOR.

    (Sf. Ioan Gura de Aur)

  3. Crenguta
    februarie 21, 2012 la 10:05 pm

  4. Crenguta
    februarie 21, 2012 la 10:21 pm

    Viata-i vis….

    Iata un concept pe care l-am gasit atat la marele Mihail Eminovici in inceputul lui de roman „Geniu pustiu”, dar si la Kant si la Baudelaire in Les Armonies din Les Fleurs du mal, dar si la Parintele Roman Braga, in cartea TREPTE DUHOVNICESTI, pe care mi-a recomandat-o intai Parintele NICODIM, apoi INALTUL PIMEN, la o conferinta ASCOR in SUCEAVA lui Stefan cel Mare si Sfant.
    (La Patrauti, Suceava, este si unicatul in Lume: CAVALCADA SFINTILOR. NIMIC INTAMPLATOR, ci IN TEMPLUM.)

    Licenta mea de la facultate – precizez asta pentru ca la masterul in semiotica am avut alta tema – a fost in proza artistica eminesciana. Bineinteles, am incercat sa patrund intelesul celor doua forme de plural folosite de ME (visuri si vise), dar pana la Roman Braga nu am inteles prea multe…

    Apoi a fost experienta Parintelui NICODIM – Care mi-a povestit DE CE S-a facut calugar, atunci cand, mergand pe strada, O LUMINA MARE , O LUMINA MARE L-A INCONJURAT si a auzit UN GLAS: ASTA-I VIATA!

    Apoi, UN VIS al meu, care m-a coplesit si prin raspunsul pe care mi l-ati dat, Duhovnicul Vartolomeu Chira de la Sfantul Ioan cel Nou din Suceava.
    Acum vreo 3 ani, am visat ca CINEVA MI-A SPUS:

    Îi e de ajuns ucenicului sa fie ca Învatatorul sau!

    Si V-am intrebat, Parinte Vartolomeu, dupa ce V-am spus ce am visat, CINE E INVATATORUL, la care, Sfintia Ta mi-ai raspuns ca ÎNVATATORUL E UNUL SINGUR, HRISTOS. Si V-am crezut, pentru ca citisem asta si in Noul Testament.

    CRED ca totul ţine doar de IUBIREA fiecaruia dintre noi pentru HRISTOS CEL VIU, pentru TATAL si Maicuta Domnului. Asa cum mi-a spus AVVA NICODIM ca, daca-L iubesti pe Hristos, restul vine de la sine.

    Recunosc, am cam obosit tot spunand fratilor ca HRISTOS ESTE VIU, DAR daca macar UN SINGUR SUFLET a inteles, sper sa nu IL fi dezamagit pe MIRELE meu. Da, este Mirele meu. Vineri am fost la 2 Sfinte Masluri si m-am rugat, ÎMPREUNĂ cu ALEXANDRU STAN – cel de mai sus – pentru Mantuirea intregii lumi. Iar toate cererile altora, le-am considerat si pentru mine, pentru ca noi toti suntem legati prin fire nevazute si niciunul nu se mantuieste de unul singur.
    Si, la ultimul Sfânt Maslu, la Biserica Sfanta Inviere, mi-a atras atentia o cerere pentru DEZLEGAREA CUNUNIEI. Asta a fost si pentru mine, mai ales ca AM DUS 3 verighete la ars – dupa cum bine stiti – ca sa-I demonstrez Mirelui meu ca SUNT A LUI. Două erau de aur si una de argint. Dar nu numai asta… Sunt multe, dar unele sunt TAINELE LUI cu mine si nu le pot spune. Oricum, totul din Noul Testament – pe care l-am citit de vreo 40 de ori – si nu numai, mi-a confirmat – si simt si in inima mea – ca SUNT mireasa. Si Duhul si mireasa zic: VINO! Si cel ce aude, sa zica VINO!

    VINO, DOAMNE, Iubirea mea cea mare, vino! Te vreau in viata mea, inapoi, mereu. Am obosit, Hristoase al meu! Lumea e…lumea! TE IUBESC, HRISTOS! II HS NI KA.

    Maran atha! PARINTE, nu ma lasa singura cu lumea! Roaga-te, caci stii cata incredere am in rugaciunea Sfintiei Tale! Si, te rog, vreau CARTEA pe care am scris-o cu mana mea, CARTEA de Recitire, inapoi!

    Ajunge zilei rautatea ei!

    Rugati-va sa ne mântuim cu toţii! Amin. ALILUIA!

    (Scrisoare catre Parintele Duhovnic al Sucevei, Vartolomeu Chira)

  5. Haralambos
    februarie 21, 2012 la 10:33 pm

    Grecia traieste pe datorie la europa de zeci de ani. Nu e cinstit sa plateasca altii (germanii, francezii si ceilalti) ajutoare pentru proasta gospodarire a Eladei, dar totusi o fac. Grecii si-au ales ei insisi conducatorii de peste o suta de ani si clericii au fost mereu acolo sa vegheze, ca doar nu dormeau. Cine a fost in Grecia stie ca e o tara saraca, numai piatra si pamant uscat. Traiesc din turism si comert, pauze lungi de tigari si cafelute prin taverne. Dar mereu au dus-o mai bine ca romanii, desi Romania e mult, mult mai bogata. Romanii au strans in saracia lor cureaua si tara are cea mai mica datorie din europa. Asta e viata pe datorie, la un moment trebuie sa dai inapoi. Daca n-ai de unde, uiti ca te-ai imprumutat si zici ca te asupresc europenii. Ortodoxul trebuie sa fie bun chivernisitor al casei sale, nu e o viritute care sa ne prisoseasca.

    • om
      februarie 22, 2012 la 9:22 pm

      Inseamna ca esti prost informat. Ia mai cauta dumitale cate ceva despre economia Greciei pana in anii ’80 si poate iti schimbi parerea si poate vei intelege unde ai gresit in afirmatiile tale 😉

  6. Crenguta
    februarie 21, 2012 la 11:06 pm

    SI INCA CEVA: femeia care m-a nascut, MARIA, pe cand era domnisoara, intr-o zi plina de soare, in miezul zilei, A VAZUT CU OCHII EI TRUPESTI CERURILE deschizandu-SE si pe MAICA DOMNULUI, imbracata in albastru. Aceasta a durat tot drumul pana a ajuns acasa. Am intrebat-o daca nu s-a gandit sa se faca maica, dar asa a fost sa fie, sa ma nasca pe mine…

    Anul trecut a plecat la DOMNUL ZÂMBIND. DA, zâmbind. Eram acolo 3 femei si putem depune marturie.
    Tanti Stela a vazut-o din fata, eu de sus, caci ii tineam lumânarea.

    Maria stia cel putin 5 Acatiste ale Maicii Domnului pe de rost si le spunea zilnic. Nu a iesit din casa cel putin 15 ani inainte de plecarea la Domnul, dar nu pentru ca a fost mereu bolnava, ci pentru ca facea mâncare, se ruga, isi crestea nepotii…

    Vorbeam deseori impreuna despre moarte. Asa cum a vorbit Maria cu mama ei, Victoria, sa ii dea semn de dincolo daca exista viata vesnica – si i-a dat – asa am rugat-o eu sa facem la fel, daca pleaca ea prima. SI A ZÂMBIT CAND SUFLETUL I-A IESIT, USOR, DIN TRUP.

    Si mi-a dat, si imi tot da, si se roaga pentru mine, pentru noi toti, pentru ca are o inima de aur. Se roaga pentru Toata Lumea, asa cum a facut si aici.

    DAR STITI DE CE A MURIT MARIA SI ALTI OAMENI PANA ACUM? Pentru că la Sfânta Liturghie au cerut Preotii ortodocsi „sfârsit crestinesc”. De asta. LA CREZ SPUN CA ASTEPT INVIEREA MORTILOR SI VIATA VEACULUI CA VA SA VINA, si APOI se contra.zic, cerand sfarsit crestinesc. CE sa aleaga DOMNUL? Ultima cerere, nu?

    Orice Ortodox Impartasit la BOTEZ, ESTE HRISTOFOR.

    CERE si ti se va da! DUMNEZEU ESTE CUVANTUL, DUHUL. Doamne ajuta sa nu mai moara nimeni si sa se gaseasca macar UN SINGUR PREOT ORTODOX Care sa faca CORECT o Sfanta Liturghie! Amin!

  7. :)
    februarie 22, 2012 la 1:25 pm

    Doamne fereste! Crenguta a depasit de 3 ori articolul ca intindere ….MAI BINE SA SCRIE ARTICOLE….

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu