Prima pagină > Mari duhovnici > Vizita Înalt Preasfinţitului Mitropolit de Pireu şi a Preşedintelui Autorităţii Portuare Pireu la cantine

Vizita Înalt Preasfinţitului Mitropolit de Pireu şi a Preşedintelui Autorităţii Portuare Pireu la cantine

alfi3

Vizita Înalt Preasfinţitului Mitropolit de Pireu şi a Preşedintelui Autorităţii Portuare Pireu la cantine

Joi, 9 februarie 2012

Cantina Sfintei Biserici a Sfântului Nicolae din Pireu a fost vizitată de Înalt Preasfinţitul Mitropolit de Pireu, k. Serafim,  şi de Preşedintele Autorităţii Portuare Pireu, k. Iorgos Anomeritis.

Cei doi bărbaţi au fost informaţi de parohul Sfintei Biserici, Prot. Andreas Markopoulos, despre activitatea filantropică importantă, care se realizează în parohia ocrotitorului navigaţiei, parohie care a fost transformată într-un liman neînvăluit pentru sute de marinari şomeri, care caută asistenţă zilnică din partea preotului şi a zecilor de colaboratori voluntari ai lui.

Atât k. Serafim, cât şi k. Anomeritis au fost informaţi despre numărul foarte mare, care creşte zilnic, al oamenilor care solicită alimente şi ajutoare financiare.

Semnalăm că Fondul General de ajutorare a celor săraci al Sfintei Mitropolii de Pireu, în biserica Sfântului Nicolae din Pireu, ajută săptămânal financiar mai mult de 1000 de persoane.

 Înalt Preasfinţitul Mitropolit de Pireu a avut ocazia să-l informeze pe Preşedintele Autorităţii Portuare din Pireu despre problemele ordinare cu care se confruntă sfânta biserică, punct de reper pentru port şi pentru oraşul Pireu.

 K. Anomeritis l-a felicitat pe k. Serafim pentru activitatea realizată în regiunea mitropolitană, declarându-şi sprijinul său.

(trad., https://acvila30.wordpress.com, sursa, romfea.gr)

Categorii:Mari duhovnici
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: